Könnyített kerítésalap

Egyedi tervezésű műanyagkerítés lábazat.
A telepítése egyszerű, köszönhetően annak a ténynek, hogy a földalatti és a felszínen kiképzett pillangó talpak stabilan rögzítik a helyzetét a terepen.
A végeken elhelyezett csatlakozó fülek illetve bemélyedések megakadályozzák az egyes szakaszok közti elmozdulást.

A pillangó szárnyak megakadályozzák a kerítés gyomosodását. Továbbá ennek köszönhetően bármilyen típusú fűnyíró használatát teszi lehetővé, úgy, hogy a kerekeket elvezetjük az alapon. Gyakorlatilag szükségtelenné teszi szegélyvágás fárasztó és időigényes műveletét. Az alap megakadályozza a nedvesség feljutását a kerítés elemekbe. Ugyanakkor a kerítések alatt átbújó állatok sem jutnak be az lekerített területre.
Az alap beépítését már meglévő kerítéseknél is használhatjuk. Az alap elhelyezése után a meglévő lánc vagy drótkerítést önmetsző rozsdamentes csavarokkal rögzítjük az alaphoz. Ugyan ezt a módszert alkalmazzuk új telepítésű kerítés esetén is Az alap alkalmas ideiglenes telepítésű (felvonulási- és építési területek, rendezvény helyszínek) kerítések rögzítésére is. Bontás és károsodás nélkül felszedhető és újra telepíthető!Az alap beépítését már meglévő kerítéseknél is használhatjuk. Az alap elhelyezése után a meglévő lánc vagy drótkerítést önmetsző rozsdamentes csavarokkal rögzítjük az alaphoz. Ugyan ezt a módszert alkalmazzuk új telepítésű kerítés esetén is.
Az alap alkalmas ideiglenes telepítésű (felvonulási- és építési területek, rendezvény helyszínek) kerítések rögzítésére is. Bontás és károsodás nélkül felszedhető és újra telepíthető!